Vsebina

 

Praktične informacije
Menjalniški tečaj 27.3.2024
 1 USD1,08 EUR (-0)
 1 HRK0 EUR (0)
 1 GBP0,86 EUR (-0)
 1 PLN4,31 EUR (+0,01)
 1 CZK25,32 EUR (+0,05)
več
>
Povračila stroškov
Dnevnice - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 21,39 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 10,68 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 7,45 EUR

več

več

Novi pravilnik o izdelavi ocene požarne ogroženostiVideo Garancija

20.1.2021, Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:07:52
Več

Plinasta gasilaArhiv

9.7.2020, Dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Usposabljanje za izvajanje evakuacijeArhiv

8.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Usposabljanje na ravni podjetjaArhiv

8.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Vodenje evidencArhiv

8.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Kontrolni pregledArhiv

8.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Primer ocene požarne ogroženostiArhiv

8.7.2020, Dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Evidenčni list o požaru-eksplozijiArhiv

8.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Vzdrževanje gasilnikovArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Ocena požarne varnostiArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Upadanje požaraArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Čas po požarnem preskokuArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Ukrepi za varno evakuacijoArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Vsebina požarnega redaArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Požarni red - zahteve za izdelavoArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

GasilnikArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Izbor in nameščanje gasilnikovArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

HidrantArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Metode požarnega inženirstvaArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

Usposabljanje uporabnikovArhiv

7.7.2020, dr. Aleš Jug, Vir: Verlag Dashöfer
Več

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih